2012-03-21 14:53:30• hírek • Kocsis Zoltán

Tavaszi akciókkal várja ügyfeleit a Tiacom

Kevesen tudják és talán még kevesebben alkalmazzák, ám a tavasz beálltával bizony nem csak a téli gumikat kell lecserélni az autókról: ajánlatos egy alaposabb technikai ellenőrzésnek is alávetni a futóművet, a fékeket, a fékfolyadékot. Ráadásul a légkondicionáló-berendezések tisztítása is időszerűvé válik. Minderre ideális partner és segítő fél a Tiacom.

A közel egy évtizedes tapasztalattal rendelkező autószerelő és autóalkatrészeket forgalmazó Tiacom mindig igyekszik ügyfelei kedvében járni. A törzsvásárlók számára ez már nem újdonság, hisz ők megszokhatták, hogy több százalékos kedvezményt kapnak, autójukról pedig valóságos kórtörténeti lapot vezetnek a szakemberek.

Mindamellett, hogy bármilyen autómárkához és autótípushoz találhatsz náluk alkatrészt, abroncsokat is vehetsz járművedre. Ezt természetesen helyben fel is szerelik - ingyen és bérmentve. Három szerelőgödör hétköznap 9-18 óra között várja az személygépkocsikat és mikrobuszokat - alkatrészeket viszont kamionosoknak is biztosítani tudnak.

Bármilyen típusú autóba találsz itt jó minőségű, Németországban gyártott gumiszőnyeget, de ha kell, a légkondicionáló-berendezésed is kitisztítják. Sokan panaszkodnak ugyanis, hogy nem bírják a klímát, a legtöbb problémát viszont a berendezésben lerakódott baktériumok okozzák, ami miatt legalább évente egyszer ki kell tisztítani azt.

Újdonság a szervizzel kapcsolatban, hogy nemrég szereztek be egy olyan ultramodern berendezést, amely lehetővé teszi, hogy a féktárcsában keletkezett deformálódásokat kijavítsa, anélkül, hogy az alkatrészt le kellene szerelni az autóról.

A Tiacom idén tavasszal is több akcióval igyekszik kedvezni ügyfeleinek! Minden autót, amely a Tiacomnál szervizel, teljes állapotfelmérésnek vetnek alá - teljesen ingyen. Ráadásul minden autót feltöltenek szélvédőmosó folyadékkal.

Ne feledd tehát, Szatmárnémetiben, az Ady Endre utca 41-es szám alatt egy profi szervizcsapat, kétnyelvű kiszolgálás és alkatrészek széles skálája vár. Bármiféle további információt a vanzari@tiacomauto.ro emailcímen illetve a 0261-710780 és 0361-884-304 telefonszámokon kaphatsz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: